Work-life balance en mentale gezondheid

Crowe Peak zet jouw mentale gezondheid op nummer 1

Open Up

In een snel veranderende wereld is mentale gezondheid niet een onderwerp om onder het tapijt te schuiven. Dat realiseren we ons bij Crowe Peak maar al te goed. Onze topprioriteit is dan ook dat onze medewerkers goed in hun vel zitten en de tools hebben om zichzelf optimaal te ontwikkelen. Niet alleen op intellectueel vlak, maar ook op mentaal en emotioneel gebied. We doen er alles aan om bovenstaande geen loze beloftes of lege woorden te laten blijken. Als organisatie hebben we dan ook een professionele partij ingeschakeld om ons te helpen jou als medewerker goede, maar ook onafhankelijke en praktische ondersteuning te bieden op het gebied van mentale weerbaarheid. 

Deze ondersteuning kan je inrichten op een manier waar jij je goed bij voelt. Binnen een paar drukken op de knop boek je via het online platform van Open Up een consult met een psycholoog (individueel of in groepsverband), plan je regelmatige begeleiding van een gecertificeerde psycholoog in of neem je deel aan een masterclass of mindfulness training. Daarnaast biedt Open Up ook blogs, artikelen en handboeken waarin tips, inzichten en oefeningen worden gedeeld die jou wellicht weer een stapje verder helpen. 

Mentaal welzijn 

Uiteraard realiseren we ons bij Crowe Peak dat ook de werkgever een grote rol kan spelen in het mentaal welzijn van een werknemer. Ook in dat verband nemen wij onze verantwoordelijkheid. We streven naar een gezonde work-life balance en een relaxte werksfeer met korte lijnen. Om ervoor te zorgen dat dit niet alleen een streven blijft, worden er ook officiële werknemers-tevredenheidsonderzoeken afgenomen waarvan de uitkomsten worden meegenomen in de plannen voor het volgende jaar. Een veilige, prettige en gezonde werkomgeving; dat is namelijk waar wij voor staan.

Voel jij je goed bij deze werkwijze? Oriënteer je dan op een rol binnen jouw vakgebied bij Crowe Peak. Neem gerust contact op met onze recruiter Aileen Troost.