Jij en Crowe Peak. De perfecte combinatie. 

Audit & Assurance, Tax & Legal, Accounting & Compliance, Global Mobility & Payroll Services en IT-Assurance & Consulting. Daar helpen wij onze klanten verder mee. Op persoonlijk wijze, gedreven, innovatief, dwars door landgrenzen heen. Benieuwd wat wij beloven als wij zeggen; Jij en Crowe Peak. De perfecte combinatie en wanneer we zeggen "Crowe Peak: Smart decisions. Lasting value." Lees dan verder.  

Smart decisions.

Een organisatie leiden is de juiste weg vinden, terwijl de omgeving en de omstandigheden waarin je dat moet doen continu veranderen. Zeker als je groeiambities hebt en internationaal opereert. Je moet snel en adequaat reageren op wat er in de omgeving gebeurt. Het lef hebben om iets wel of niet te doen. Daarbij vertrouw je op je instincten, kennis en ervaring, maar zoek je ook houvast, bevestiging en bij voorkeur zekerheid. Je wilt graag kunnen beschikken over kwalitatieve inzichten en data om patronen te herkennen, om beter te kunnen anticiperen op wat te verwachten is. Om zo de volgende stap te kunnen zetten. 

Bij die volgende stap en de weg daarnaartoe, daar komen wij voor onze klant in beeld. Crowe Peak heeft namelijk alle dienstverlening die zakelijke spelers nodig hebben in huis; van accountancy tot payroll, van belastingadvies tot global mobility, van legal tot IT-audit. Met die achtergrond lossen we niet alleen problemen op; we denken ook mee vooruit. Crowe Peak inventariseert, monitort en borgt, zorgt voor inzichten, onderzoekt kansen en bedreigingen, geeft advies over mogelijke verbeteringen en begeleidt bij complexe veranderingen.  

Lasting value.

Of onze klant nu DGA, CEO, CFO, Tax counsel, finance manager of controller is; wij begrijpen de bijpassende uitdagingen. Bijzonder in onze manier van werken is dat wij de vragen die bij het bedrijf spelen altijd persoonlijk aanvliegen. Hoe we dat garanderen? Door te werken met compacte kernteams, die worden aangestuurd door een vaste ‘trusted advisor’. Wij staan altijd direct voor en naast onze klanten en zijn erop gebrand om het verschil te maken. Want betere business maken, dat doe je samen. 

Jij en Crowe Peak: de perfecte combinatie.

Kiezen voor Crowe Peak betekent voor onze clientèle kiezen voor een organisatie waar je met al je (internationale) vraagstukken terecht kunt. Met onze kennis, reikwijdte en betrokkenheid kunnen zij erop vertrouwen dat hun onderneming niet alleen nu goed draait, maar dat in de toekomst ook blijft doen. Door duidelijke adviezen, praktische hulp en prettige dienstverlening: niet morgen, maar vandaag nog. En daarvoor zoeken we jou. 

Ook buiten Nederland?

Veel van onze klanten kijken voor de toekomst van hun organisatie verder dan de Nederlandse grens. Wij dus ook. Sinds 1999 is Crowe Peak lid van Crowe Global. Dit netwerk biedt een samenwerkingsplatform voor accountants-, belasting- en advieskantoren in meer dan 150 landen en behoort tot de top 10 van de wereldwijde verbanden in onze branche. Als het nodig is (bijvoorbeeld bij dienstverlening als expat services, transfer pricing of grensoverschrijdende BTW), weten wij dus snel te schakelen met een van onze 40.000 collega’s. Zo ligt de betere toekomst van de bedrijven die wij bijstaan niet alleen in Nederland, maar ook ver daarbuiten. Wil jij hier ook aan bijdragen. Solliciteer dan bij Crowe Peak en misschien neem jij wel deel aan ons Exchange Programma.   


We ontmoeten je graag

Wil je meer weten over Crowe Peak?

Neem contact op met onze recruiter Aileen Troost!