Jouw carrière bij Crowe Peak

Werken bij Crowe Peak

Werk gaat allang niet meer alleen over omzet maken en salaris verdienen. Werk betekent ook belangrijke contacten leggen, met elkaar een teamprestatie neerzetten en jezelf ontplooien. Dat realiseren wij ons bij Crowe Peak maar al te goed. Niet voor niets gaan we volgens ons motto voor "de perfecte combinatie." Wij bieden dan ook meer dan een bureau en een loonstrook. Bij ons vind je work-life balance en werkgeluk, hybride werken in verbondenheid, een carrière én persoonlijke ontwikkeling

Jij en Crowe Peak. De perfecte combinatie.

Work-life balance en werkgeluk

Het aan iedereen kunnen bieden van een leuke baan en goede balans tussen werk en privé is voor Crowe Peak een belangrijk uitgangspunt in de manier waarop we het werk organiseren. We houden dan ook regelmatig werknemers-tevredenheidsonderzoeken. Met de feedback die we daar-uit krijgen, proberen wij de organisatie steeds weer verder te ontwikkelen. Daarnaast blijkt uit onze interne evaluaties dat we ook nu al goed slagen in ons voornemen om (werk)geluk te garanderen. Onze medewerkers zeggen onder meer: "Kennis is macht, maar enthousiasme brengt iets op gang" en "Afwisselend en uitdagend werk, leuke en relaxte collega's".

Bij Crowe Peak vind je de hoge kwaliteit van een groot internationaal bedrijf, maar ook een duidelijke eigen, moderne cultuur. We werken inmiddels dan ook hybride: dat betekent dat je thuis werkt, op locatie bij een klant of op één van onze kantoren in Amsterdam, Rotterdam of Nijmegen. Daar ontmoet je je collega’s en is er alle ruimte om te overleggen, te brainstormen en te socializen. Naast dat het natuurlijk fijn is dat je flexibel kunt werken, hechten wij veel waarde aan een sterke verbinding tussen collega’s. We organiseren daarom minstens iedere maand een activiteit. Denk hierbij aan Meet & Greet-bijeenkomsten of “Crowe Peak Sports & Exercise”. Daarnaast hebben we ieder kwartaal een gezamenlijk diner, barbecue of avondje uit.

Hybride werken in verbondenheid

Carrière en persoonlijke ontwikkeling

Het woord “loopbaan” zegt het al; er zit beweging in. Of je nu van A naar B wil in je ontwikkeling of van X naar Y, we zorgen er voor dat je de gewenste kant op gaat. En ook dat doen we met elkaar. Zo word je bijvoorbeeld vanaf je eerste werkdag gekoppeld aan een Development Manager die persoonlijk betrokken is bij jouw ontwikkeling. Verder kun je met behulp van het online platform Dialog jouw persoonlijke ontwikkelplan met heldere doelen opstellen. 

Jouw ontplooiing bij Crowe Peak hoeft niet alleen maar in een rechte lijn omhoog te gaan. Persoonlijke ontwikkeling zit namelijk ook in de breedte. We stimuleren dan ook iedereen om hiermee actief aan de slag te gaan en te blijven. Om die reden hebben alle medewerkers van Crowe Peak volledig toegang tot Goodhabitz, een online platform met een groot aanbod aan online trainingen. Zo kun je altijd de training en een leerstijl kiezen die bij je past. 

Vragen of benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op met onze recruiter Aileen Troost.