Hybride werken in verbondenheid

Bij Crowe Peak laten we onze medewerkers graag vrij. Vrij in wie ze zijn en vrij in hoe en waar ze hun werk doen; in onze fijne moderne panden, bij de klant, of aan je keukentafel, het is allemaal bespreekbaar. We vertrouwen dat je kwaliteit zal leveren. Vrijheid betekent voor Crowe echter zeker niet dat je er alleen voor staat. We zijn namelijk bijzonder geïnteresseerd in de mensen achter de e-mailadressen. Het wordt dan ook erg gewaardeerd dat iedereen regelmatig zijn gezicht laat zien op kantoor in Amsterdam, Rotterdam en/of Nijmegen. En als er wel geteamed of gezoomed wordt, dan maken we eerst een praatje voordat we ter zake komen. Feestdagen en (persoonlijke) mijlpalen? Die worden uitgebreid en live gevierd. Uitjes? Daar is iedereen met een grote glimlach bij. Dat noemen we bij Crowe Peak: hybride werken in verbondenheid. 

Lees meer over wat Crowe Peak nog meer biedt om flexibel werken in een warm bad te stimuleren. 

Meet & Greet

Meet & Greet

Je collega's zijn niet alleen professionals, maar ook leuke mensen met een goed verhaal. Elke derde donderdag van de maand organiseren we daarom bij Crowe Peak een “Meet & Greet” waar je je - met een hapje in de ene hand en een lekker drankje in de andere - tegoed kan doen aan de gezellige persoonlijkheden van je kantoorgenoten. Zin om binnenkort mee te borrelen? Solliciteer dan snel!  

Crowe Peak Sports & Exercise

Ook op sportief vlak kan je bij Crowe Peak je ei kwijt en je passie delen met de mensen met wie je werkt. Iedere maand vindt er daarom een sportieve workshop, wandeltocht, hardlooptour of wielrenevenement plaats.  

Sports & Exercise

Kwartaalmeetings en successen

Ieder kwartaal een teamactiviteit

Bij Crowe Peak besteden we aandacht aan successen. En daarmee bedoelen we niet alleen het binnenhalen van een nieuwe klant of het sluiten van een grote deal, maar ook: jubilea, geboortes en diploma's. Dit gebeurt zowel op persoonlijke schaal met taart in de pantry met je kernteam, als op grotere schaal tijdens onze kwartaallijkse teamactiviteiten met het hele kantoor. Deze teamactiviteiten variëren van etentjes op mooie locaties, tot barbecues, tot ons jaarlijkse kerstfeest.  

Klinken jij en Crowe Peak als de perfecte combinatie? Solliciteer dan nu op één van onze vacatures of neem contact op met onze recruiter.