Smart decisions. Lasting value.

Crowe Peak is al ruim 95 jaar een partner voor middelgrote en grote, internationaal opererende organisaties. Ondernemers ondersteunen wij op het gebied van audit, accountancy, belastingadvies, legal services en payroll services. Samen met onze relaties creëren wij waardevolle en blijvende oplossingen. Dat is wat ons dagelijks uitdaagt.

Internationaal netwerk
Crowe Peak, dat zijn wij. Crowe Global, dat is ons netwerk. Met leden in meer dan 145 landen behoort Crowe Global tot de top 10 van wereldwijde accountantsnetwerken. Crowe Peak is sinds 1999 lid. Sinds onze aansluiting op het netwerk zijn we in alle opzichten gegroeid en hebben we onze diensten op gebied van internationaal advies uitgebreid en verfijnd. Hier lees je meer over de dienstverlening van Crowe Peak

Employee Exchange Program
Crowe Peak werkt steeds meer met en voor klanten wereldwijd. Onze collega`s moeten zich daarom goed kunnen bewegen in een internationale omgeving. Hiervoor hebben wij een Employee Exchange Program ontwikkeld om, voor een bepaalde periode, collega`s uit te wisselen tussen kantoren binnen het netwerk Crowe Global. Iedereen binnen onze organisatie kan zich bij interesse voor dit programma inschrijven.

Tijdens de uitwisseling wordt een schat aan internationale ervaring opgedaan, zowel professioneel als cultureel. Het doel is om kennis te delen, nieuwe ideeën op te doen, andere culturen te leren kennen en de goede relatie te versterken tussen zowel de organisaties als de collega’s.

Dit is niet alleen een voordeel voor de collega`s, maar ook voor onze klanten. Het programma helpt bij het uitbreiden van onze internationale dienstverlening en onze belofte om organisaties te ondersteunen in hun mondiale wensen en groei.

Peak Alert

Altijd de laatste vacatures in je mailbox? Maak dan een Peak Alert aan. Zodra wij een nieuwe vacature plaatsen, krijg jij een mailtje.