Smart decisions. Lasting value.

Crowe Peak is al ruim 90 jaar een partner voor middelgrote en grote, internationaal opererende organisaties. Ondernemers ondersteunen wij op het gebied van audit, accountancy, belastingadvies, legal services en payroll services. Samen met onze relaties creëren wij waardevolle en blijvende oplossingen. Dat is wat ons dagelijks uitdaagt.

Aansluiting bij Crowe Global is in 1999 een logisch gevolg van economische ontwikkelingen (internationalisering) en uitbreiding van onze eigen kracht om ondernemers goed van dienst te kunnen zijn bij het grensoverschrijdend zakendoen. Dienstverlening is gedeeltelijk toegespitst op de vraag naar (internationale) expertise. De inhoudelijke vraag is ook veranderd. Naast de reguliere accountancy- en fiscale dienstverlening vragen ondernemers sparringpartner te zijn. Meedenken over organisatieontwikkelingen, kennis hebben van bepaalde branches. De vraag naar specifieke expertise groeide. Ons brede dienstenaanbod is met name interessant voor middelgrote en grote organisaties.

  • h
  • h
  • h
  • h

Job Alert

Altijd de laatste vacatures in je mailbox? Maak dan een Job Alert aan. Zodra wij een nieuwe vacature plaatsen, krijg jij een mailtje.