Smart decisions. Lasting value.

Crowe Peak is al ruim 95 jaar een partner voor middelgrote en grote, internationaal opererende organisaties. Ondernemers ondersteunen wij op het gebied van audit, accountancy, belastingadvies, legal services en payroll services. Samen met onze relaties creëren wij waardevolle en blijvende oplossingen. Dat is wat ons dagelijks uitdaagt.

Zaken doen over de grenzen heen

Internationaal verandert de wet- en regelgeving continue en dat maakt het zakendoen in meerdere landen complexer. Wij zorgen ervoor dat ondernemers voldoen aan de wettelijke eisen en regelgeving (compliance en governance) en dat hun financiële zaken in orde zijn. Dit voorkomt onverwachte kosten achteraf.

Sinds 1999 is Crowe Peak lid van Crowe Global. Het netwerk is een van de top 10 wereldwijde accounting netwerken. De leden zijn gevestigd in meer dan 145 landen. Met onze collega’s binnen het netwerk schakelen wij op een snelle en efficiënte manier.

Job Alert

Altijd de laatste vacatures in je mailbox? Maak dan een Job Alert aan. Zodra wij een nieuwe vacature plaatsen, krijg jij een mailtje.