Wat wij jou bieden

Smart decisions. Lasting value.

Crowe Peak is al ruim 95 jaar een partner voor middelgrote en grote, internationaal opererende organisaties. Ondernemers ondersteunen wij op het gebied van audit, accountancy, belastingadvies, legal services en payroll services. Samen met onze relaties creëren wij waardevolle en blijvende oplossingen. Dat is wat ons dagelijks uitdaagt.
Zoek jij betrokken collega’s? Bij Crowe Peak vind je ze: gepassioneerde professionals. Wij helpen organisaties en ondernemers op het gebied van audit, compliance, tax, legal, payroll & HR-services en global mobility. Ook hebben wij specialisten die diensten verlenen op het gebied van internationaal zakendoen, btw en IT security.

We zijn lid van Crowe Global: nummer 8 op de ranglijst van wereldwijde accountantsorganisaties, met leden in 145 landen. Vooral voor middelgrote en grote organisaties die internationaal actief zijn – van Nederland naar het buitenland of vanuit het buitenland naar Nederland – is onze dienstverlening waardevol. Een groot deel van onze klantenkring heeft dan ook grensoverschrijdende activiteiten.

Live.
Onze mensen hebben een vrijwel gelijke man-vrouwverhouding. Ieder van hen – ongeacht leeftijd, afkomst, geslacht of functie – draagt bij aan het succes van onze klanten én van onszelf.

Die bijdrage waarderen we. Natuurlijk met een financiële beloning, maar ook met gezamenlijke activiteiten, het FUTUREprogram, het Exchangeprogram en onze positief-kritische feedbackcultuur. Ook hechten we veel belang aan werkplezier, professionele ontwikkeling en het behalen van persoonlijke doelen.

Crowe Peak draagt bij aan jouw succes, plezier en ontwikkeling. We scoren uitstekend op work-life balance, arbeidsomstandigheden en doorgroeimogelijkheden. En daar zijn we best trots op.

Work.
We leren graag. We blijven in beweging. En dat doen we slim en efficiënt. We hebben een neus voor goede ideeën en schakelen snel op ontwikkelingen die bijdragen aan duurzame groei. Groei van onze organisatie, collega’s en klanten.

Snelle en ingrijpende ontwikkelingen op het gebied van digitalisering, automatisering en globalisering vragen om een proactieve en doortastende werkhouding. Met actuele trainingen en cursussen blijven onze mensen vooroplopen in hun vakgebied en verbeteren ze persoonlijke vaardigheden.

Continu leren en groeien is essentieel. Zo blijven we de hoge kwaliteit leveren die onze klanten en relaties van ons gewend zijn.

Create.
Drie kantoren, zo’n 100 mensen, diverse disciplines en discipline-overstijgende vraagstukken. Bij Crowe Peak werken teamspelers die effectief de vragen van onze klanten kunnen behandelen. Ook laten onze mensen veel zelfstandigheid in het werk en verantwoordelijkheid voor de eigen functie zien. Dit vragen wij ook van jou. Dat moet bij je passen.

Ben je professioneel-kritisch, flexibel en innovatief? Bezit je zelfsturend vermogen en een tikkeltje ondernemerschap? Dan zit jij bij Crowe Peak op je plek.