Geslaagde meeloopdag aankomend accountant

Op dinsdag 10 oktober hebben wij  Maarten van der Meulen (18 jaar, VWO- student) de mogelijkheid geboden om een dagje mee te kijken in de accountancykeuken.

Maarten: “Al vroeg ben ik enthousiast geworden voor het vak van Accountant. Na mijn VWO-opleiding wil ik aan het Nyenrode studeren en daarnaast werken bij een Accountantskantoor. Het is een traject van ongeveer 8 jaar, dus ik wil mijn keuze voor welk kantoor ik wil werken bewust maken. Het kantoor heeft uiteraard ook een strenge selectie en wil zo goed mogelijk kennismaken.

Op dinsdag 10 oktober kreeg ik de gelegenheid om een dag samen met twee Accountants van het kantoor Crowe Peak een dag praktijk mee te maken. Ik heb gezien hoe controles worden uitgevoerd en hoe controlegesprekken met de klant worden gevoerd. Het was voor mij een super-leerzame dag. Mijn enthousiasme voor het vak van Accountant is hiermee alleen maar toegenomen. Ik ben Crowe Peak heel erg dankbaar voor het mogelijk maken van deze dag.”

Wij hebben Maarten’s enthousiaste persoonlijkheid als erg inspirerend ervaren en wij wensen hem veel succes met zijn studie!

Terug naar nieuws overzicht

Recente Vacatures

Alle vacatures